Share your ideas!

Help shape the future of itslearning

Please share your ideas with the community, and contribute by voting and commenting on other ideas – the more votes the more influence! We consider all ideas when planning future work – unfortunately we cannot comment on all the ideas. Please write in English. For support, please contact your school/organization.

Privacy Policy

Varsler-funksjonen på It's

Hei

 

Funksjonen «varsler» viser uleste varsler til tross for at de både er lest og besvart. I de fleste tilfeller ser varslene ut til å bli borte etter en stund, men det er ikke noe klart mønster for hvor lang tid det tar. Nå har jeg to uleste varsler der den eldste kom for 16 timer siden. For en aktiv nettlærer som ønsker å følge opp studentene raskt, er det irriterende å klikke på varsler mange ganger etter at de er lest og besvart fordi man feilaktig varsles om at de er ulest.

 

Vennlig hilsen

Robert

  • Guest
  • Sep 5 2018
Country NO
Category Messages and notifications
  • Attach files
  • Admin
    Henning Gjellesvik commented
    September 05, 2018 20:46

    Hei, slik skal det ikke være. For at du skal få best mulig oppfølging og svar ber jeg deg om å kontakte itslearning support. Dersom du ikke har tilgang til dette selv kan du be din itslearning ansvarlige på skolen om å gjøre det. Support kan feilsøke på saken din og vil følge deg opp dersom de trenger mer info fra deg :-)