Share your ideas!

Help shape the future of itslearning

Please share your ideas with the community, and contribute by voting and commenting on other ideas – the more votes the more influence! We consider all ideas when planning future work – unfortunately we cannot comment on all the ideas. Please write in English. For support, please contact your school/organization.

Privacy Policy

Fikse noen bugs fra prøvemodus

En venn av meg mister hottbaren til windows vær gang hun åpner prøvemodus. Det har som regel vært greit fordi den IKT ansvarlige klarer å fikse det. Men det er litt dumt at hun må slite med det etter hver gang hun åpner prøvemodus.

 • Guest
 • Jan 8 2018
Country NO
Category Other
 • Attach files
 • Admin
  Henning Gjellesvik commented
  January 10, 2018 08:02

  NO:

  Hei, det høres jo utrolig kjedelig ut og slik skal det jo ikke være. Jeg har ikke hørt om dette før så jeg tipper det er på grunn av en instilling i nettleseren, men for at vi skal finne ut hva det er og finne en løsning på det må vi nesten grave litt i det. Vi har superflinke folk som helt sikkert kan finne en god løsning for vennen din. For at de skal kunne hjelpe trenger jeg litt hjelp av deg :-) Supert om du kan:

  • be vennen din kontakte den som jobber med itslearning support/hjelp på skolen din og forklare problemet. Siden IKT ansvarlig har hjulpet vennen din før så foreslår jeg å kontakte han/henne først. Be han/henne om å sende en mail til support.no@itslearning.com så vil de helt sikkert kunne hjelpe vennen din.

  Supert om du forteller meg hvordan det har gått etterpå :-)

   

  EN:

  Posted idea: Windows hotbar don’t show up after running test mode browser.

  Answer: please contact itslearning support and let me know how it went :-)