Share your ideas!

Help shape the future of itslearning

Please share your ideas with the community, and contribute by voting and commenting on other ideas – the more votes the more influence! We consider all ideas when planning future work – unfortunately we cannot comment on all the ideas. Please write in English. For support, please contact your school/organization.

Privacy Policy

Brug af e-Portfolio til processuelt arbejde

Vi har brug for at studerende kan arbejde med indlæg i mapper i e-Portfolio værktøjet processuelt, som derved kan fungere som arbejdsportfolio. Dette er ikke muligt lige nu, da filer oploadet i værktøjet bliver skrivebeskyttet. 

Vores studerendes arbejdsflow er nemlig den, at de arbejder i arbejdsportfolio hvor de har brug for et dynamisk noteværktøj eller editor som fx i Google docs eller word. Lige nu er eneste mulighed at bruge editoren i e-Portfolio, men den egner sig ikke til processuelt arbejde, kun til produktioner. I det hele taget virker det som om e-Portfolio er tiltænkt produktioner. Men det ksn vi ikke bruge på vores uddannelse.

 

Ovennævnte løsning vil muliggøre at vi kan begynde at bruge e-Portfolio til de studerende. Hvis ikke ovennævnte løsning er mulig, vil vi ikke nu eller på sigt kunne gøre brug af itslearnings e-Portfolio løsning.

  • Guest
  • Nov 8 2019
Country DK
Category Other
  • Attach files